Deze bezienswaardigheden zijn de hotspots voor toeristen

Deze bezienswaardigheden zijn de hotspots voor toeristen

Wanneer je op vakantie gaat en je wel van de bezienswaardigheden bent wil je van tevoren graag weten wat je dan kan bezoeken. Veel bezienswaardigheden in een land kan je van tevoren al online opzoeken.

Bezienswaardigheden op Corfu

Corfu is alleen al een bezienswaardigheid met de mooie natuur, de stranden, de blauwe ionische zee, heerlijk eten/drinken en de leuke dorpjes. Dit is een fantastisch eiland om een onvergetelijke vakantie te beleven op Corfu. Er is meer dan genoeg te zien in Corfu. Verschillende bezienswaardigheden, uitstapjes, leuke trips en meer. Op Corfu vindt je het allemaal.

Wanneer je houdt van kleine dorpjes waar je veel kan zien, shoppen en ook nog eens lekker kan eten en drinken dan kan je op Corfu zeker een hele hoop dorpjes op die manier vinden. Ook zijn er havens waar altijd wel wat te doen is. Je kunt daar vaak heerlijk eten. In de haven zie je ook veel boten komen en gaan. Kortom dus ook een plek waar je aan je rust komt.

Je kunt ook veel bezienswaardigheden vinden in de natuur. Veel wandelingen maken of een berg beklimmen of een muntje in de wens put gooien.

Bezienswaardigheden op Thessaloniki

Wanneer je van plan bent om je vakantie door te brengen op Thessaloniki dan weet je dat je er heel erg veel kan zien, doen en beleven. Dit komt eigenlijk door de rijke historie van de stad en de ligging van de stad. Je kunt er dus actieve dingen ondernemen, tot rust komen of juist kiezen voor beiden.

Wanneer je voor de rust gaat kan je dat het beste doen in de buitengebieden van Thessaloniki. Vaak zitten er ook veel azuurblauwe stranden met parelwitte stranden. Daar kan iedereen wel tot rust komen. Wanneer je van de shoppen bent kan je dit heel erg goed doen in de binnenstad.

Je kunt ook veel Musea en gebouwen uit de oudheid te zien in Thessaloniki. In de stad vind je veel historische overblijfselen en archeologische opgravingen. Natuurlijk kan je ook gaan voor een gevarieerde vakantie. De ene dag het wat rustiger aan doen en de volgende dag wat actiever zijn. In de zomermaanden is de temperatuur ook nog eens lekker.