Fly drive vakantie is pure vrijheid

Fly drive vakantie is pure vrijheid

Voor veel mensen is vrijheid tijdens hun vakantie belangrijk. Zelf iedere dag bepalen wat je gaat doen. Zin in een dagje aan het strand? Of juist in een bezoek aan een oude stad? Liever ergens zomaar een polderweg in slaan om het echte leven van een land te leren kennen? Een fly drive vakantie is gemaakt voor de vakantieganger die gesteld is op vrijheid. Als je kunt beschikken over een auto op je vakantiebestemming, bepaal je alles helemaal zelf. Ga jij ook voor een fly drive vakantie?

Veel bestemmingen

Het aantal fly drive vakantie bestemmingen neemt de laatste jaren snel toe. Steeds meer mensen kiezen ervoor namelijk voor om hun vakantie zelf in te delen, met beschikking over een auto op hun vakantiebestemming. Bijvoorbeeld Frankrijk is een populair land als het gaat om een fly drive vakantie. Dit is een land wat zich hier ook bij uitstek voor leent. De afstanden tussen de hotspots zijn aanzienlijk, waardoor het fijn is als je zelfstandig kunt reizen in plaats van dat je dit moet doen met een grote groep in een bus. Je kunt er bij een fly drive vakantie voor kiezen om bijvoorbeeld ’s morgens een wandeling te maken in een bos, ’s middags een stad te bezoeken en daarna af te sluiten met een heerlijk diner in je hotel. Jij bepaalt het helemaal zelf. En bestemmingen zijn er genoeg!

Kroatië biedt natuur, avontuur en schoonheid

Dit unieke vakantieland houdt het liefste het massatoerisme buiten de landsgrenzen. Er wordt dan ook alles aan gedaan om bijvoorbeeld langs de kust niet alles vol te bouwen met hotels. Dit streven zie je in Kroatië echt terug. Langs de kustlijn vind je nog prachtige, ongerepte natuur en kom je soms uren niemand tegen als je een lange wandeling maakt. Kroatië heeft maar liefst elf grote natuurparken en acht nationale parken. Je vindt in deze parken zeldzame fauna en flora. Het land staat ook bekend om zijn steenrijke geschiedenis, te herkennen aan de prachtige Romeinse paleizen en kastelen. Het is zeer de moeite waard om een bezoek te brengen aan een historische stad zoals Split. Hier vind je veel terug van de imposante geschiedenis van het land. Een fly drive vakantie Kroatië is echt aan te raden. Je combineert in dit geval namelijk de vrijheid van een fly drive vakantie met een uniek vakantieland als Kroatië. Ga jij ook voor een fly drive vakantie?