Hoe kun je extra bagage meenemen?

Hoe kun je extra bagage meenemen?

Uitjes zijn er in allerlei vormen. Zo zijn er de dagjes uit. Bijvoorbeeld door met je gezin naar de dierentuin of een pretpark te gaan. Een ander voorbeeld van een uitje is een lekker weekendje weg met vrienden of familie. Of natuurlijk romantisch alleen met je partner naar een leuke stad. Als je het iets groter aanpakt, dan hebben we het al snel over een vakantie. Dit kan zijn een weekje weg. Of misschien kies je wel voor een vakantie van twee weken. Er zijn ook mensen die de complete schoolvakantie van hun kinderen (zes weken) op een camping gaan bivakkeren.

Bagage mee op reis

In alle bovenstaande situaties is het makkelijk als je de nodige bagage mee kunt nemen. Dit is helemaal het geval als je kinderen hebt natuurlijk. Als de kinderen het naar de zin hebben, dan heb jij dat meestal zelf ook. In het geval van een dagje uit zul je misschien niet zoveel mee hoeven te nemen. Als we spreken over een weekendje weg, dan wordt het al wat meer. De mee te nemen bagage wordt echter een serieus item als we een week, twee weken of zelfs nog langer op vakantie gaan. De auto is dan al snel te klein. Maar hoe krijgen we dan toch al die bagage nog mee?

Imperialen

Om toch alles mee te kunnen nemen kun je denken aan een grotere auto. Maar dat is nogal een investering gezien het feit dat de ruimte waarschijnlijk maar een paar keer per jaar nodig is. Een goed alternatief zijn de imperialen. Imperialen kun je op het dak van de auto laten monteren. Op een imperiaal kun je vervolgens weer een dakkoffer plaatsen. Of met andere woorden, een bagagekoffer. Deze bagagekoffers voor op het dak zijn er in verschillende groters. De grootte wordt over het algemeen aangeduid met het aantal liters inhoud dat de koffer heeft. Je kunt kiezen uit een wat kleinere variant, maar ook uit zeer ruimte koffers van bijvoorbeeld zeshonderd liter. Hier kun je met gemak vijf weekendtassen met kleding in kwijt bijvoorbeeld. In de auto blijft er dan ruimte over voor bijvoorbeeld speelgoed voor de kinderen.