Tips voor een luxe wellness weekend weg in Nederland

Tips voor een luxe wellness weekend weg in Nederland

Ben jij toe aan een wellness weekendje weg in Nederland? Daar zijn genoeg mogelijkheden voor! Zo kun je bijvoorbeeld slapen in een hotel, maar ook op een vakantiepark of in een luxe vakantiehuis. Het ligt er natuurlijk ook aan met welk gezelschap je wilt gaan. Een wellness weekend is natuurlijk niet compleet zonder toegang tot (privé) wellness faciliteiten, zoals een sauna, bubbelbad of een sunshower. In dit artikel geef ik je een aantal tips voor luxe weekendjes weg met wellness. Genieten maar!

Luxe hotel in een stad

Er zijn verschillende opties voor een luxe wellness weekend in Nederland. Een van de mogelijkheden is een verblijf in een luxe hotel in een stad als Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Deze hotels bieden ruime kamers en suites met alle comfort, zoals een eigen badkamer, tv en minibar. Verder hebben ze vaak een uitstekend restaurant en een wellnesscentrum, waar je kunt ontspannen na een dag vol cultuur en bezichtigingen. Ook zijn er hotelkamers te huur met privé wellness faciliteiten, zoals je eigen sauna of bubbelbad.

Luxe vakantiepark in de natuur

Een andere optie is een verblijf in een luxe vakantiepark in de natuur, zoals de Veluwe of de Achterhoek. Deze parken bieden ruime vakantiewoningen en appartementen met alle comfort, en hebben vaak een buiten- en binnenzwembad, een wellnesscentrum en verschillende sportfaciliteiten. Zo kun je genieten van de rust en de prachtige omgeving, en tegelijkertijd genieten van comfort en luxe. In het wellnesscentrum kun je bovendien heerlijk relaxen in een van de wellness faciliteiten.

Luxe vakantiehuis met wellness

De laatste optie is een luxe wellness vakantiehuis boeken voor jullie wellness weekendje weg. Het voordeel hier is dat je lekker veel vrijheid hebt en ook nog eens kunt genieten van je eigen wellness faciliteiten. Er zijn veel huisjes te huur met bijvoorbeeld een sauna. Dit kan een Finse of een infrarood sauna zijn. Ook is een hottub in de tuin een mogelijkheid, maar ook een jacuzzi (bubbelbad). Als laatste is het altijd fijn wanneer er een sunshower in het huisje zit met infrarood functie. En een fijne bijkomstigheid is dat er een wellness pakketje voor je klaarligt in het wellness huisje.