Vakantie met elektrische auto wordt steeds leuker

Vakantie met elektrische auto wordt steeds leuker

Elektrisch rijden is al puur genieten; het is stil, duurzaam en ook nog eens voordelig. En de voordelen, die nemen in de toekomst alleen maar toe. Er komen bijvoorbeeld steeds meer laadpalen bij, waardoor opladen straks een fluitje van een cent wordt. Ook als je op vakantie wilt gaan met de elektrische auto, is dit nu al prima mogelijk. Op campings, hotels en vakantieparken worden steeds meer laadpalen geplaatst. Waar ga jij deze zomer naar toe met je elektrische auto?

Goedkoop op vakantie met je elektrische auto

Stress onderweg of je wel een laadpaal kunt vinden? Balen dat je toch fossiele brandstof moet tanken omdat je nergens op kunt laden? Het is allemaal verleden tijd. Als je een goede reisplanning maakt, hoef jij straks nergens meer noodgedwongen te tanken of op te laden. Als je op vakantie gaat, kun je nu namelijk vooraf al inplannen op welke plekken je gaat stoppen om je accu bij te laden. Als je een hotel of vakantiehuisje boekt met laadpaal, weet je in ieder geval zeker dat je daar altijd gebruik van kunt maken. Deze elektriciteit is altijd voordeliger dan die van een snallader waar je normaal gesproken veel duurder uit bent. Dat wordt goedkoop reizen deze zomer!

Met de elektrische auto naar Frankrijk

Op vakantie met de elektrische auto? Frankijk is een aanrader, dit is een heerlijk land om naar toe te gaan met je elektrische auto. In Frankrijk worden momenteel steeds meer laadpalen geplaatst. Langs de snelwegen, maar zeker ook op de vakantiebestemmingen zelf. Denk hierbij aan campings, hotels en op vakantieparken. Hou je van wilde rotspartijen en ruime stranden waar je soms niemand tegenkomt? Dan is Normandië echt iets voor jou. Ben je meer een stadsmens en hou je ervan om te genieten van cultuur en historie? Dan is Parijs jouw ideale bestemming. Waar je ook voor wilt gaan; Frankrijk is zeer divers en heeft veel te bieden, daarnaast ontwikkelen ze zich ook als een duurzaam land en worden hier steeds meer laadpalen geplaatst. Dat maakt Frankrijk een ideaal vakantieland om naar toe te gaan. Met je elektrische auto naar Frankrijk, dat wordt puur genieten!