Optimaal genieten van het autorijden

Optimaal genieten van het autorijden

Ben je een echte autoliefhebber die zijn ontspanning vindt, door lekker een rondje te gaan rijden? Maar merk je de laatste tijd dat je deze ontspanning maar moeilijk kan vinden tijdens zo’n heerlijke autorit? Wellicht komt dit, doordat je het al een tijdje niet zo meer naar je zin hebt op je werk? Lig je ’s nachts vaak wakker en denk je dan na over je toekomst? Merk je dat dit ook effect heeft op je sociale leven? Dan wordt het hoog tijd om te kiezen voor een professionele coach! Deze coach kan je helpen om de juiste keuzes te maken, zodat jij straks weer goed functioneert. Waarom je zou moeten kiezen voor een coach? Wij hebben de 3 belangrijkste redenen, voor je op een rijtje gezet!

Objectief

Een professionele coach is objectief, waardoor je ook echt wat hebt aan de adviezen. Een goede vriend, je partner of je buurman; ze bedoelen het allemaal goed, maar zijn niet objectief. Zij hebben uiteraard wel het beste met je voor, maar hierdoor kan het juist lastig zijn voor hen, om eerlijk en direct te zijn. Een coach zegt je waar het op staat, met als doel om jou de juiste richting in te krijgen. Door de juiste vragen te stellen, kan de coach een goed beeld vormen van de situatie en op basis hiervan, goed advies geven. Misschien vind je het wel fijn om samen met je coach een ritje te maken in je auto, om vervolgens op een rustige plek samen alles even goed door te kunnen nemen!

Resultaatgericht

Op basis van een coachingsplan, gaat de coach met je aan de slag. Hierbij staat het resultaat voorop; uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat jij zowel op je werk, als in je sociale leven, weer goed gaat functioneren. Door verschillende stappen te doorlopen, gaat de coach professioneel te werk en weet jij ook precies waar je staat. Voor jou is het ook fijn als je weet dat er iemand is die op gezette tijden met je in gesprek gaat, om de voortgang te bewaken. Dit zorgt voor een stok achter de deur, waardoor je zult merken dat dit uiteindelijk zal leiden tot succes.

Maatwerk

Een goede coach levert maatwerk. Jij bent een uniek mens, met unieke vaardigheden en eigenschappen. Niet zo gek, dat hiervoor ook een plan op maat gemaakt zal worden. Door een plan te maken, jou te motiveren en te coachen, zal er gegarandeerd verandering optreden. Straks lig jij niet meer wakker en functioneer jij weer in prima in je werk. Je zult zien dat je na dit traject, je ook weer gaat genieten van je autoritje. Kies jij ook voor een professionele coach?