Je smartphone beschermen, hoe doe je dat?

Je smartphone beschermen, hoe doe je dat?

Ben je zuinig op je nieuwe smartphone? Eindelijk die felbegeerde iPhone 11 gekocht? Bescherm je smartphone optimaal, hierdoor hoef je nooit bang te zijn als deze een keer valt of als er vlekken op komen. Telefoonhoesjes zijn hiervoor de perfecte oplossing. Door een hoesje om je telefoon te doen, is deze beschermd tegen onder andere stoten en vieze vlekken. Om het scherm van je iPhone 11 te beschermen is er de iPhone 11 scherm protector. Dit is een dun laagje, dat bijna niet is te zien, maar er wel voor zorgt, dat jouw iPhone 11 prima beschermd is. Kies jij ook voor goede bescherming voor je smartphone?

Telefoonhoesjes zijn multifunctioneel

Telefoonhoesjes bieden in eerste instantie bescherming voor je smartphone. Hou je ervan om muziek op je telefoon te luisteren tijdens het koken? Ligt dan vaak je smartphone op het keukenblad? Dan is het risico groot dat er een keer een vlek op kan komen tijdens koken. Met een telefoonhoesje hoef je hier niet bang voor te zijn. Komt er een vlek op, dan zit deze namelijk op het hoesje. Je kunt deze vervolgens gemakkelijk weer schoonmaken. Neem je jouw smartphone vaak mee naar een festival? Als je daar lekker aan het dansen bent, is de kans aanwezig dat je telefoon zomaar een keer uit je broek glijdt. Geen enkel probleem als je een hoesje om je smartphone hebt. Telefoonhoesjes zijn er in verschillende kleuren en voorzien van diverse prints. Je kunt dus altijd dat hoesje kiezen, die echt bij jou past. Multifunctioneel dus zo’n telefoonhoesje!

Geen reparatiekosten met iPhone 11 scherm protector

Een iPhone 11 is een grote aankoop. Als je net zoveel geld uitgegeven hebt voor zo’n mooie telefoon, zit je natuurlijk niet te wachten op nog meer kosten. Toch kan er zomaar iets gebeuren, waardoor je toch voor hoge reparatiekosten komt te staan. Bijvoorbeeld als je met het schermpje van je telefoon, per ongeluk tegen een tafel aanstoot. Of als er tijdens het fietsen, er een steentje op je scherm terechtkomt. Het kan zomaar gebeuren! Het gevolg, je iPhone 11 moet gerepareerd worden. Dit betekent een forse rekening en je bent ook nog eens een tijdje je smartphone kwijt. Kies voor de iPhone 11 scherm protector en je hoeft nergens bang voor te zijn. Bescherm jij ook je iPhone 11?