Wil jij een pasjeshouder kopen? Hier moet je opletten!

Wil jij een pasjeshouder kopen? Hier moet je opletten!

Metalen creditcarthouders zijn verkrijgbaar in vele verschillende ontwerpen en maten. Er zijn creditcard etuis waarin u uw kaarten gemakkelijk in de daarvoor bestemde houders kunt plaatsen. Onder meer pasjeshouder van secrid, Ogen, Grazini. Vaak passen er 3-7 pasjes/kaarten in pasjes portemonnee of zo'n aluminium creditcardhouder. Er zijn ook aluminium  pasjes houders die qua vorm op een koffer lijken. U kunt uw kaarten dan veilig opbergen in dit metalen etui. Bij de firma's Ögon en Smartcaze kunt u 6-12 kaarten opbergen met behulp van individuele vakjes. De Ogon, of Garzini cases verschillen in die zin dat u uw kaarten losjes in de creditcardhouder kunt plaatsen. Al deze creditcard etuis hebben één en dezelfde eigenschap: ze beschermen uw belangrijkste pasjes en paspoorten.

Aluminium pasjes houder

Een aluminium kaarthouder biedt bescherming voor uw kaarten. De aluminium creditcardhouders hebben een elegant ontwerp en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Niet alle online shops bieden kaarthouders van hetzelfde model. Sommige kaarthouders hebben houders aan de binnenkant waar kaarten in kunnen, andere hebben alleen houders waar kaarten losjes in kunnen, en er zijn ook kaarthouders waar je de kaarten naar boven kunt schuiven.

Rfid bescherming

Het is natuurlijk belangrijk dat uw kaarten goed beschermd zijn in een aluminium portefeuille. Niet alleen tegen beschadiging van de kaarten, maar ook tegen diefstal van gegevens. Aangezien in de kaarten een RFID-antenne is geïntegreerd, kunnen de kaarten contactloos worden gebruikt. Dit kan heel gemakkelijk zijn voor jezelf, maar helaas ook voor criminelen. Door deze RFID-antenne kunnen ze over je heen vliegen zonder contact te maken. De online shops verkopen meestal verschillende RFID-beveiligde aluminium portefeuillehouders. Deze aluminium creditcardhouders hebben een speciale folie om de kaarten veilig in uw kaarthouder te houden. Daarom kunnen geen gegevens van uw kaarten worden teruggehaald zodra uw kaarten in de creditcardhouder zitten.

Welke variatie Pasjeshouders bestaan er nu eigenlijk?

- Card cases ofwel pasjeshouders dit zijn de populaire en modieuze Secrid modellen.

- Card wallets, dit zijn de mini portemonees in de vorm en maat van een creditcard.

- RFID card beschermers, deze zitten in d creditcardhouders verwerkt en beschermen tegen skimming en magneten.

- Creditcard houders, dit zijn meestal de plastic cases waar de pasjes beschermd zijn tegen breken, vouwen of knakken.